Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

EMK in actie tegen windparken

Deventer

Actiegroep Eendracht Maakt Kracht (EMK) is een petitie begonnen tegen de aanleg van windturbineparken op de Noordzee. De ondertekenaars wijzen met de petitie op de in hun ogen grote gevaren die de windparken met zich meebrengen.

1 / 2
Actie tegen windmolens op zee op de Dam eind 2018. (Foto EMK)

Actie tegen windmolens op zee op de Dam eind 2018. (Foto EMK)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook