Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeldzame levende maanvis in Waddenzee gezien (video)

DEN BURG

In de Blauwe Balg, een vaargeul tussen Terschelling en Ameland, is een levende maanvis gezien. Het gaat om een nog jong exemplaar van ongeveer 60 centimeter doorsnee, meldt het maritiem onderzoeksinstituut NIOZ

1 / 1
De maanvis liet zich geruime tijd bewonderen. (Foto NIOZ / Bram Fey)

De maanvis liet zich geruime tijd bewonderen. (Foto NIOZ / Bram Fey)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook