Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Vaarverbod schipper ARM-7 voor in gevaar brengen controleurs

AMSTERDAM

Schipper J.S. van de ARM-7 is volgens het Tuchtcollege voor de Scheepvaart eind augustus 2017 bij een controle door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) ‘ernstig tekortgeschoten in zijn verantwoordelijkheden als kapitein/schipper’. Het college veroordeelde hem tot zes maanden niet varen, waarvan twee voorwaardelijk met een proeftijd van twee jaar.

1 / 1
De bemanning van de ARM-7 is in de haven van Vlissingen van boord gehaald. De kotter kon bijna een week later pas weer naar zee. (Archieffoto Bram Pronk)

De bemanning van de ARM-7 is in de haven van Vlissingen van boord gehaald. De kotter kon bijna een week later pas weer naar zee. (Archieffoto Bram Pronk)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook