Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

UK-225 verschilt behoorlijk van prototype MDV-1 Immanuel

URK

De afbouw van de nieuwe UK-225 Auke Senior voor de kade van Hoekman op Urk vordert gestaag. De motoren en generatorsets staan intussen in de buik van het schip en onlangs is ook de navigatiemast geplaatst.

1 / 1
De nieuwe UK-225 voor de kade van Hoekman op Urk. (Foto Bram Pronk)

De nieuwe UK-225 voor de kade van Hoekman op Urk. (Foto Bram Pronk)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook