Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Imposante twinrigger onder Noorse vlag

HIRTSHALS

Krap negen jaar heeft een Deense rederij de HG-306 Tobis onder haar hoede gehad. Daarna verhuisde de grootste twinrigger van Denemarken naar Noorwegen. Nu vist ze als SF-3-V met dezelfde naam vanuit Raudeberg op het eiland Vågsøy, 90 mijl ten noorden van Bergen.

1 / 1
Voordat ze in Noorse handen kwam was de HG-306 Tobis de grootste twinrigger van Denemarken. (Foto W.M. den Heijer)

Voordat ze in Noorse handen kwam was de HG-306 Tobis de grootste twinrigger van Denemarken. (Foto W.M. den Heijer)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook