Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Jaap van der Vis terug op de brug

TEXEL

Omdat hij het aan de ene kant nog leuk vindt om te doen en aan de andere kant zijn zoon Jan de kans wil geven te genieten van zijn eerstgeborene, is Texelaar Jaap van der Vis (66) sinds eind vorig jaar weer terug op de brug van de pulskotter TX-36 Jan van Toon.

1 / 1
Jaap van der Vis, op de foto bezig met de bediening van de hendels om de twee vistuigen boven water te halen. (Foto W.M. den Heijer)

Jaap van der Vis, op de foto bezig met de bediening van de hendels om de twee vistuigen boven water te halen. (Foto W.M. den Heijer)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook