Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Verbod op pulsvissen door EU-ministers in wet gegoten

LUXEMBURG

Het verbod op pulsvissen in Europa per 1 juli 2021 is definitief vastgelegd in wetgeving. De Europese Raad van ministers is er donderdag 13 juni  in Luxemburg mee akkoord gegaan. Nederland stemde als enige lidstaat tegen. Het Europees Parlement had het verbod op vissen met stroomstootjes twee maanden geleden al bezegeld.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • Hein Danser

    Kan je in plaats van stroomstootjes niet werken met waterstraaltjes?
    Alle kabels vervangen door waterslangen met een nozzle op het eind? Om de bodemvissen te laten opschrikken.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook