Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

BM-172 Emily Rose moet droog

STELLENDAM

De Eurokotter BM-172 Emily Rose kwam onlangs vanuit het Engelse Brixham naar Stellendam voor reparatie van de beunkoeler. Tevens moest een lekkage aan het roer worden verholpen. Daarvoor moest de Eurokotter worden drooggezet.

1 / 1
De BM-172 Emily Rose  kwam naar Stellendam voor reparatie van de beunkoeler. (Foto Bram Pronk)

De BM-172 Emily Rose kwam naar Stellendam voor reparatie van de beunkoeler. (Foto Bram Pronk)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook