Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Puls niet van invloed op garnalenvangsten

DEN BURG

Het besluit de pulsvisserij te verbieden heeft niet alleen bij de rechtstreeks getroffen vissers tot onbegrip en teleurstelling geleid. Rick Koning, schipper en mede-eigenaar van de garnalenkotter TX-42, kan er eveneens met zijn pet niet bij. Hij denkt dat het verspreiden van onzinverhalen de vangstmethode de das heeft omgedaan.

1 / 1
Garnalenschipper Rick Koning aan het werk aan dek van de pulskotter TX-36. (Foto W.M. den Heijer)

Garnalenschipper Rick Koning aan het werk aan dek van de pulskotter TX-36. (Foto W.M. den Heijer)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • vanwijk.voyageshipmail.nl

    Test

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook