Puls niet van invloed op garnalenvangsten

Het besluit de pulsvisserij te verbieden heeft niet alleen bij de rechtstreeks getroffen vissers tot onbegrip en teleurstelling geleid. Rick Koning, schipper en mede-eigenaar van de garnalenkotter TX-42, kan er eveneens met zijn pet niet bij. Hij denkt dat het verspreiden van onzinverhalen de vangstmethode de das heeft omgedaan.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Puls niet van invloed op garnalenvangsten | Schuttevaer.nl

Puls niet van invloed op garnalenvangsten

Het besluit de pulsvisserij te verbieden heeft niet alleen bij de rechtstreeks getroffen vissers tot onbegrip en teleurstelling geleid. Rick Koning, schipper en mede-eigenaar van de garnalenkotter TX-42, kan er eveneens met zijn pet niet bij. Hij denkt dat het verspreiden van onzinverhalen de vangstmethode de das heeft omgedaan.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer