Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Machteloos gevoel’ bij 85 jaar Nederlandse Vissersbond

URK

‘De Nederlandse Vissersbond is weer terug op Urk en daar zijn we erg blij mee’, zei voorzitter Johan Nooitgedagt vrijdag 17 mei bij de officiële opening van het nieuwe kantoor aan Het Spijk 20 én het 85-jarig jubileum van de Vissersbond. De vier ereleden luidden elk de verenigingsbel als openingsceremonie.

1 / 1
Vier ereleden luiden de klok van de Nederlandse Vissersbond, rechts voorzitter Johan Nooitgedagt. (Foto Dirk van der Meulen)

Vier ereleden luiden de klok van de Nederlandse Vissersbond, rechts voorzitter Johan Nooitgedagt. (Foto Dirk van der Meulen)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook