Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

DS-10 Albion opgefrist naar zee

Stellendam

De scalloper DS-10 Albion van Macduff Shellfish uit Aberdeen is na een verblijf van bijna vier weken bij Maaskant Shipyards in Stellendam weer als nieuw naar zee vertrokken. De scalloper kreeg in Stellendam onder meer een nieuwe hulpmotor en een nieuwe schroefas.

1 / 1
De DS-10 Albion  gin na een werfbeurt bij Kaaskant bijna weer als nieuws naar zee. (Foto Bram Pronk)

De DS-10 Albion gin na een werfbeurt bij Kaaskant bijna weer als nieuws naar zee. (Foto Bram Pronk)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook