Franse vissersboot zinkt na brand, opvarenden gered

Het Franse vissersschip Saint Jean Pierre is maandag 22 april gezonken in Het Kanaal nadat er brand was uitgebroken. Het kustwachtcentrum CROSS bij Calais kreeg rond 22.30 uur een melding dat het schip in brand stond in het Britse deel van het verkeerscheidingsstelsel op 26 mijl van Boulogne.

Franse vissersboot zinkt na brand, opvarenden gered

Het was opgemerkt door een ander vissersschip nadat de driekoppige bemanning van de Saint Jean Pierre twee rode noodvuurpijlen had afgeschoten. De drie bemanningsleden werden door het te hulp schietende vissersschip Loic II aan boord genomen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer