Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Franse vissersboot zinkt na brand, opvarenden gered

BOULOGNE SUR MER

Het Franse vissersschip Saint Jean Pierre is maandag 22 april gezonken in Het Kanaal nadat er brand was uitgebroken. Het kustwachtcentrum CROSS bij Calais kreeg rond 22.30 uur een melding dat het schip in brand stond in het Britse deel van het verkeerscheidingsstelsel op 26 mijl van Boulogne.

1 / 1
Franse vissersboot zinkt na brand, opvarenden gered

Franse vissersboot zinkt na brand, opvarenden gered

Het was opgemerkt door een ander vissersschip nadat de driekoppige bemanning van de Saint Jean Pierre twee rode noodvuurpijlen had afgeschoten. De drie bemanningsleden werden door het te hulp schietende vissersschip Loic II aan boord genomen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook