Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Franse vissersboot zinkt na brand, opvarenden gered

BOULOGNE SUR MER

Het Franse vissersschip Saint Jean Pierre is maandag 22 april gezonken in Het Kanaal nadat er brand was uitgebroken. Het kustwachtcentrum CROSS bij Calais kreeg rond 22.30 uur een melding dat het schip in brand stond in het Britse deel van het verkeerscheidingsstelsel op 26 mijl van Boulogne.

1 / 1
Franse vissersboot zinkt na brand, opvarenden gered

Franse vissersboot zinkt na brand, opvarenden gered

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook