Schuttevaer.nl

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Pulskotter schakelt over naar twinrigvisserij op schol

SCHEVENINGEN

De grote pulskotter SCH-63 Quo Vadis van Jaczon Visserij Mij. Bravo BV uit Scheveningen gaat twinriggen op schol. In de thuishaven Scheveningen worden alle attributen die met pulsvissen te maken hebben, zoals strengen, elektriciteitskabels, pulswieltjes en al het reservemateriaal, van boord gehaald.

1 / 1
Pulskotter schakelt over naar twinrigvisserij op schol

Pulskotter schakelt over naar twinrigvisserij op schol

Woensdag 24 april stoomt de SCH-63 naar Stellendam waar de pulswings van boord gaan en de twinrignetten op de nettentrommels worden gedraaid. Voor deze ruim 44 meter lange, 2.000 pk sterke kotter uit 1994 zit het pulsen er sowieso op. De pulstoestemming voor deze kotter wordt, samen met een flink aantal andere kotters uit categorie 3, per 1 juni ingetrokken.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook