Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Pulskotter schakelt over naar twinrigvisserij op schol

SCHEVENINGEN

De grote pulskotter SCH-63 Quo Vadis van Jaczon Visserij Mij. Bravo BV uit Scheveningen gaat twinriggen op schol. In de thuishaven Scheveningen worden alle attributen die met pulsvissen te maken hebben, zoals strengen, elektriciteitskabels, pulswieltjes en al het reservemateriaal, van boord gehaald.

1 / 1
Pulskotter schakelt over naar twinrigvisserij op schol

Pulskotter schakelt over naar twinrigvisserij op schol

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook