Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Kottervisserij moet zich herpakken

Urk

Nu alle hoop op behoud van de pulsvisserij lijkt vervlogen moet de kottervisserij zichzelf opnieuw uitvinden. Weliswaar mag nog een klein deel van de vloot blijven pulsvissen tot 1 juli 2021, maar daarna valt definitief het doek voor deze vorm van duurzame visserij. Toch is er nog altijd een sprankje hoop dat de pulsvisserij uiteindelijk nog een vervolg krijgt.

1 / 1
Kottervisserij moet zich herpakken

Kottervisserij moet zich herpakken

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook