Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Visserijminister Schouten vecht pulsvisverbod aan voor EU-hof

DEN HAAG

Nederland vecht het naderende verbod op pulsvissen waarschijnlijk aan bij het Hof van Justitie van de Europese Unie. Zo’n besluit mag volgens landbouw- en visserijminister Carola Schouten alleen worden genomen op basis van de best beschikbare wetenschappelijk adviezen. Daarvan is hier geen sprake omdat het onderzoek naar pulsvissen nog loopt, meent de bewindsvrouw.

1 / 1
Visserijminister Schouten vecht pulsvisverbod aan voor EU-hof

Visserijminister Schouten vecht pulsvisverbod aan voor EU-hof

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook