Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Met kammen achter tong aan

Scheveningen

De Nederlandse kustvissers hebben nooit een pulstuig toegepast, maar proberen op andere manieren dan de traditionele wekkerkettingen de tong het net in te jagen. Voor wie afwisselend op garnalen en platvis vist, is het voorjaar hét moment om te profiteren van de tongtrek. Sommige vissers doen dat met kammen in het boomkornet.

1 / 1
Met kammen achter tong aan

Met kammen achter tong aan

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook