Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Geen redden aan voor pulstechniek

STRAATSBURG

Met 571 stemmen vóór en 60 tegen werd het pulsvisverbod door het Europees Parlement dinsdag 16 april een feit. Ondanks het protest van 70 Nederlandse vissers buiten en binnen het parlement in Straatsburg én de extra stemming die CU-Europarlementariër Peter van Dalen wist af te dwingen (‘omdat het om vissersgezinnen gaat’).

1 / 2
Geen redden aan  voor pulstechniek

Geen redden aan voor pulstechniek

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook