Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Nieuwe van Klaas Kramer arriveert in Stellendam

STELLENDAM

De flyshooter/twinrigger L-654 Pia Glanz is vanuit het Deense Thyborøn overgevaren naar Stellendam. Urker Klaas Kramer heeft de in 2011 gebouwde kotter, samen met twee partners uit de vishandel, overgenomen van John Christensen uit Holstebro.

1 / 1
Nieuwe van Klaas Kramer arriveert in Stellendam

Nieuwe van Klaas Kramer arriveert in Stellendam

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook