Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Financiële steun voor vissers bij akkoordloze brexit

BRUSSEL

Een brexit zonder akkoord zou erg negatieve gevolgen hebben voor Europese vissers. Lidstaten krijgen in dat geval toestemming om vissers die hun toegang tot Britse wateren zouden verliezen tijdelijk financieel te steunen zonder dat de Europese Commissie dat aanmerkt als staatssteun, zei EU-commissaris Karmenu Vella (Visserij) vrijdag 5 april.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook