Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

SCH-63 wisselt van vistuig voor pulsonderzoek

SCHEVENINGEN

De zeskoppige bemanning van de pulskotter SCH-63 Quo Vadis van Rederij Jaczon uit Scheveningen heeft vrijdag 15 maart, na binnenkomst van een reguliere visweek in de thuishaven Scheveningen, het pulstuig op de kant gezet en de sumwing met wekkerkettingen aan boord genomen.

1 / 1
SCH-63 wisselt van vistuigen voor pulsonderzoek

SCH-63 wisselt van vistuigen voor pulsonderzoek

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook