Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Geke’s Tiental zingt vissers hart onder de riem (video)

DEN HAAG

In het gebouw van de Tweede Kamer en op het Binnenhof werd donderdag 14 maart uit volle borst een lied voor de vissers gezongen door Geke’s Tiental, een kinderzanggroep uit Urk, dat daarmee de pulsvissers een hart onder de riem wil steken.

1 / 1
Geke’s Tiental zingt vissers hart onder de riem (video)

Geke’s Tiental zingt vissers hart onder de riem (video)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook