Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Geke’s Tiental zingt vissers hart onder de riem (video)

DEN HAAG

In het gebouw van de Tweede Kamer en op het Binnenhof werd donderdag 14 maart uit volle borst een lied voor de vissers gezongen door Geke’s Tiental, een kinderzanggroep uit Urk, dat daarmee de pulsvissers een hart onder de riem wil steken.

1 / 1
Geke’s Tiental zingt vissers hart onder de riem (video)

Geke’s Tiental zingt vissers hart onder de riem (video)

Een ware happening was het toen in het gebouw van de Tweede Kamer ‘Het lied van de vissers’ werd gezongen door Geke’s Tiental, een kinderzanggroep van jongens en meisjes van 6 tot 16 jaar uit Urk, dat met het speciaal ingestudeerde lied en opgenomen op CD naar het politieke bolwerk Den Haag was afgereisd. De zanggroep werd ontvangen door de SGP-fractie in de Tweede Kamer, waar ook het lied onder grote belangstelling van de media ten gehore werd gebracht.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook