Geke’s Tiental zingt vissers hart onder de riem (video)

In het gebouw van de Tweede Kamer en op het Binnenhof werd donderdag 14 maart uit volle borst een lied voor de vissers gezongen door Geke’s Tiental, een kinderzanggroep uit Urk, dat daarmee de pulsvissers een hart onder de riem wil steken.

Geke’s Tiental zingt vissers hart onder de riem (video)

Een ware happening was het toen in het gebouw van de Tweede Kamer ‘Het lied van de vissers’ werd gezongen door Geke’s Tiental, een kinderzanggroep van jongens en meisjes van 6 tot 16 jaar uit Urk, dat met het speciaal ingestudeerde lied en opgenomen op CD naar het politieke bolwerk Den Haag was afgereisd. De zanggroep werd ontvangen door de SGP-fractie in de Tweede Kamer, waar ook het lied onder grote belangstelling van de media ten gehore werd gebracht.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer