Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Urker vissers in mineur: Visserijdagen geschrapt

URK

De Urker Visserijdagen 2019 zijn geschrapt. ‘Het draagvlak is er gewoon niet’, zegt stichtingsvoorzitter Klaas-Jelle Koffeman. De visserijsector op Urk is te zeer in mineur vanwege de komende Brexit en het recente Europese verbod op pulsvissen. De Visserijdagen worden al tientallen jaren om de twee jaar georganiseerd en trekken vele tienduizenden toeristen.

1 / 1
Urker vissers in mineur: Visserijdagen geschrapt

Urker vissers in mineur: Visserijdagen geschrapt

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook