Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

UK-456 neemt UK-57 op sleeptouw

HARLINGEN

De boomkorkotter UK-57 Hermina kreeg zaterdagmiddag 23 februari in de aanloop naar Harlingen te kampen met een motorstoring. De boomkorkotter UK-456 Marie-José, die achterop voer, bood assistentie en nam de UK-57 voor de haveningang van Harlingen langszij waarna zij gezamenlijk naar binnen voeren.

1 / 1
UK-456 neemt UK-57 op sleeptouw

UK-456 neemt UK-57 op sleeptouw

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook