Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Voor pulsbehoud naar de Tweede Kamer

DEN HAAG

Vissers gaven dinsdag 12 februari massaal gehoor aan de oproep om naar het Vragenuurtje van de Tweede Kamer te komen en daar een beroep te doen op minister-president Mark Rutte. Ze eisen dat de premier pal gaat staan voor de ‘revolutionaire’ klimaat- en natuurvoordelen van de pulsvisserij.

1 / 5
Voor pulsbehoud naar de Tweede Kamer

Voor pulsbehoud naar de Tweede Kamer

Minister Carola Schouten beloofde de honderden vissers, vrouwen en kinderen op Het Plein, van wie ze een miniatuur pulsnet in ontvangst nam, haar uiterste best te doen om te zorgen dat vissers kunnen blijven vissen. Ongeacht de uitkomst van het Europese triloog, woensdag in Straatsburg. (DvdM)


(Twitterfoto’s met dank aan @VisNedChristenUnie Urk  en Juriean Brands)

  

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook