Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Voorlopig geen harde acties tegen verbod op pulsvisserij, dinsdag naar Rutte (video)

URK

Vissers gaan geen harde acties voeren tegen een naderend verbod op de pulsvisserij, althans voorlopig niet. Dat is maandag 11 februari besloten op Urk, waar vissers, vooral Urkers, in het gemeentehuis bijeenkwamen voor crisisoverleg. Dinsdag gaan ze naar Den Haag, voor overleg met premier Mark Rutte.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • H.W. Storm

    Beetje dubbel gedachtewerk aan de ene kant stage 5 beslissen en aan de andere kant jaag de gasolie er maart doorheen.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook