Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

China lijkt met machtsspel visgebied te willen vergroten

PARAMARIBO

Daar waren ze plotseling, eind november, zes grote blauwe Chinese hektrawlers in de kustwateren van Suriname, niet ver van de monding van de Surinamerivier. Het leidde meteen tot consternatie in het Surinaamse parlement en de visserij.

1 / 1
China lijkt met machtsspel visgebied te willen vergroten

China lijkt met machtsspel visgebied te willen vergroten

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook