Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Grote investeringsgolf vernieuwt visserij

Stellendam/Urk

In de visserij is een grote investeringsgolf gaande. Bijna wekelijks worden meldingen gedaan van nieuwe bouwopdrachten. De gunstige resultaten in de visserij van de afgelopen jaren zijn daar mede debet aan. Ook financiers zien weer perspectief om te investeren in een (innovatieve) visserij.

1 / 1
Grote investeringsgolf vernieuwt visserij

Grote investeringsgolf vernieuwt visserij

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook