Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Ruimte voor uitbreiding Belgische vissersvloot

Oostende

De omvang van de Belgische vissersvloot heeft eind vorig jaar een dieptepunt bereikt met slechts 62 actieve vaartuigen. Maar het tij lijkt te keren nu een aantal vrijgekomen licenties zal worden benut, waardoor ruimte ontstaat voor een kleine vlootuitbreiding. Nieuw is dat de Vlaamse Visserij Coöperatie een rederij heeft opgericht en een boomkorkotter exploiteert. Meer aankopen zullen wellicht volgen.

1 / 1
Ruimte voor uitbreiding Belgische vissersvloot

Ruimte voor uitbreiding Belgische vissersvloot

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook