Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Afslag Hanstholm ontvangt buitenlandse aanlanders

HANSTHOLM

De visafslag in het Deense Hanstholm kan al jaren bogen op aanlandingen van buitenlandse vaartuigen. Duitse, Zweedse, Noorse, Franse en Britse trawlers voeren vrijwel wekelijks partijen rondvis aan die voor goede prijzen van de hand gaan.

1 / 1
Afslag Hanstholm ontvangt buitenlandse aanlanders

Afslag Hanstholm ontvangt buitenlandse aanlanders

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook