Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Veel kabeljauw en schelvis ten westen van Groenland

REYKJAVIK

Kabeljauw en schelvis hebben het moeilijk gehad in het noordelijke deel van de Atlantische Oceaan, maar ze lijken nu weer helemaal terug te zijn. Rondom IJsland is het in de zomer soms dringen geblazen. ‘s Winters trekt een deel van de internationale rondvisvloot naar de vangstgebieden ten westen van Groenland.

1 / 1
Veel kabeljauw en schelvis ten westen van Groenland

Veel kabeljauw en schelvis ten westen van Groenland

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook