Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Windparkplanners doen weinig met informatie van de visserij’

Den Haag

Aan de groei van het aantal windparken op zee komt nog lang geen einde. Plan na plan passeert de inspraakprocedures. Voor het Nederlandse zeegebied ligt er nu een tweede Routekaart Wind op Zee. Tot stand gekomen in overleg met de visserijsector, zo claimt de politiek. Dat is een valse voorstelling van zaken, zegt de Nederlandse Vissersbond.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook