Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Belgische viskotter O-13 Morgenster gekapseisd, opvarenden gered

EASTBOURNE

De Belgische Eurokotter O-13 Morgenster van BVBA Rederij Hollebeke uit Oostende is woensdagmiddag 7 november gekapseisd. Het ongeval vond rond 14.00 uur plaats in Engelse wateren ter hoogte van Eastbourne.

1 / 1
Belgische viskotter O-13 Morgenster gekapseisd, opvarenden gered

Belgische viskotter O-13 Morgenster gekapseisd, opvarenden gered

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook