Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

MAIB waarschuwt voor gevaar in zoutwatertanks

LONDEN

De Britse maritieme onderzoeksraad MAIB heeft een urgente waarschuwing laten uitgaan in verband met een dodelijk ongeval op een Brits visserschip. Daar kwam in augustus een bemanningslid om het leven in een gekoelde zoutwatertank. De MAIB adviseert reders de procedures voor het werken in gekoelde zoutwatertanks (RSW-tanks) aan te scherpen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook