Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Investeringsdrang vissers leidt tot drukte bij scheepsmakelaars

FRASERBURGH

Een rondje langs scheepsmakelaars laat zien dat in Schotland relatief veel vissersvaartuigen te koop staan. Vanwege de goede resultaten van afgelopen jaren neemt de drang om te investeren in een nieuw vaartuig toe.

1 / 1
Investeringsdrang vissers leidt tot drukte bij scheepsmakelaars

Investeringsdrang vissers leidt tot drukte bij scheepsmakelaars

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook