Samen met Fransen in het pulsdossier

‘We moeten in het pulsdossier veel meer samen met de Franse vissers doen’, zei Europarlementariër Peter van Dalen (ChristenUnie) zaterdagmorgen 6 oktober in het gemeentehuis van Urk. Hij sprak op een ondernemersontbijt voor zo’n 150 Urkers. Daags tevoren opende zijn collega-parlementslid Annie Schreijer-Pierik (CDA) met een emotioneel betoog op Urk de tiende vakbeurs Holland Fisheries Event. Die leek al op voorhand geslaagd en werd goed bezocht.

Samen met Fransen in het pulsdossier

Europarlementariërs spreken Urker vissers moed in

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Samen met Fransen in het pulsdossier | Schuttevaer.nl

Samen met Fransen in het pulsdossier

‘We moeten in het pulsdossier veel meer samen met de Franse vissers doen’, zei Europarlementariër Peter van Dalen (ChristenUnie) zaterdagmorgen 6 oktober in het gemeentehuis van Urk. Hij sprak op een ondernemersontbijt voor zo’n 150 Urkers. Daags tevoren opende zijn collega-parlementslid Annie Schreijer-Pierik (CDA) met een emotioneel betoog op Urk de tiende vakbeurs Holland Fisheries Event. Die leek al op voorhand geslaagd en werd goed bezocht.

Samen met Fransen in het pulsdossier

Europarlementariërs spreken Urker vissers moed in

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer