Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Samen met Fransen in het pulsdossier

URK

‘We moeten in het pulsdossier veel meer samen met de Franse vissers doen’, zei Europarlementariër Peter van Dalen (ChristenUnie) zaterdagmorgen 6 oktober in het gemeentehuis van Urk. Hij sprak op een ondernemersontbijt voor zo’n 150 Urkers. Daags tevoren opende zijn collega-parlementslid Annie Schreijer-Pierik (CDA) met een emotioneel betoog op Urk de tiende vakbeurs Holland Fisheries Event. Die leek al op voorhand geslaagd en werd goed bezocht.

1 / 1
Samen met Fransen in het pulsdossier

Samen met Fransen in het pulsdossier

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook