Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Vrieshuizen vol garnalen

Stellendam

Het garnalenseizoen is vroeg begonnen. Vissers uit noord en zuid maken melding van massale vangsten. De handel kan die enorme hoeveelheden nauwelijks verwerken, met vrieshuizen vol (kleine) garnalen als gevolg. De prijs is in een paar weken tijd gekelderd. Een crisis in de garnalenhandel ligt op de loer.

1 / 1
Vrieshuizen vol garnalen

Vrieshuizen vol garnalen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook