Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Holland Fisheries Event: impuls voor economie en innovatie

URK

De 8e editie van Holland Fisheries Event, de visserij- en maritieme beurs van Nederland op 5 en 6 oktober 2018, trekt weer meer standhouders dan in 2016 naar Urk. Dé Nederlandse visserijbeurs staat onder de exposanten bekend als ‘een beurs waar je zaken kunt doen’.

1 / 2
Holland Fisheries Event: impuls voor economie en innovatie

Holland Fisheries Event: impuls voor economie en innovatie

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook