Holland Fisheries Event: impuls voor economie en innovatie

De 8e editie van Holland Fisheries Event, de visserij- en maritieme beurs van Nederland op 5 en 6 oktober 2018, trekt weer meer standhouders dan in 2016 naar Urk. Dé Nederlandse visserijbeurs staat onder de exposanten bekend als ‘een beurs waar je zaken kunt doen’.

Holland Fisheries Event: impuls voor economie en innovatie

De beursvloer van Holland Fisheries Event, in de Koningshof Party & Events op Urk, wordt ingenomen door meer dan 100 exposanten uit binnen-en buitenland, toeleveranciers van de visserij en maritieme sector. Vanwege de enorme belangstelling is het aantal stands opnieuw uitgebreid, er is een extra paviljoen bijgebouwd. Op enkele stands na is de beurs volledig verhuurd.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer