Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Holland Fisheries Event: impuls voor economie en innovatie

URK

De 8e editie van Holland Fisheries Event, de visserij- en maritieme beurs van Nederland op 5 en 6 oktober 2018, trekt weer meer standhouders dan in 2016 naar Urk. Dé Nederlandse visserijbeurs staat onder de exposanten bekend als ‘een beurs waar je zaken kunt doen’.

1 / 2
Holland Fisheries Event: impuls voor economie en innovatie

Holland Fisheries Event: impuls voor economie en innovatie

De beursvloer van Holland Fisheries Event, in de Koningshof Party & Events op Urk, wordt ingenomen door meer dan 100 exposanten uit binnen-en buitenland, toeleveranciers van de visserij en maritieme sector. Vanwege de enorme belangstelling is het aantal stands opnieuw uitgebreid, er is een extra paviljoen bijgebouwd. Op enkele stands na is de beurs volledig verhuurd.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook