Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Consument moet wat vaker in mosselpannetje grijpen

Bruinisse

De mosselpromotie draaide in het derde weekend van juli op volle toeren tijdens de Visserijdagen in Bruinisse. Er werden 8500 porties mosselen gegeten door het publiek. En Charlotte Padmos mag zich Miss Visserij 2018 noemen.

1 / 1
Consument moet wat vaker in mosselpannetje grijpen

Consument moet wat vaker in mosselpannetje grijpen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook