Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Kleinschaligheid prioriteit nieuw Visserijfonds EU

BRUSSEL

De Europese Commissie wil de Europese visserij verder verduurzamen, waarbij vooral de kleinschalige visserij een extra stimulans krijgt. Er komt ook geld voor investeringen in mariene ecosystemen. Dit wordt vervat in een nieuw Europees Maritiem en Visserij Fonds, waarin 6,14 miljard euro wordt gestopt.

1 / 1
Kleinschaligheid prioriteit nieuw Visserijfonds EU

Kleinschaligheid prioriteit nieuw Visserijfonds EU

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook