Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Grootste klanten hebben weinig verstand van vis

STELLENDAM

De meeste vis wordt in Nederland verkocht in supermarkten, maar die hebben nog altijd onvoldoende verstand van vis. Er zijn betere contacten en er is vooral meer voorlichting nodig om de afzet en kwaliteit te verbeteren. Verduurzaming van de voedselkringloop is ook het adagium voor de visserijsector.

1 / 1
MEV Dag van de Visserij

MEV Dag van de Visserij

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook