Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Kleinschalige vissers protesteren, minister vecht voor pulsvisserij

IJMUIDEN [update]

Een tiental kleine vissersschepen lag maandagochtend 18 juni aan de kade in IJmuiden om te protesteren tegen de pulsvisserij van de grote kotters. In Luxemburg probeerde de Nederlandse visserijminister Carola Schouten tegelijk het dreigend verbod op pulsvisserij af te wenden in de vergadering van Europese visserijministers.

1 / 2
Kleine vissers protesteren, minister vecht voor pulsvisserij

Kleine vissers protesteren, minister vecht voor pulsvisserij

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook