Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk

Eerste meischol brengt 70 mille op

URK

De veiling van het eerste kistje meischol heeft maandag 7 mei 70.000 euro opgebracht voor het goede doel.

Ruim 100 mensen kwamen op de jaarlijkse Meischolveiling op Urk af en meerdere bedrijven boden. De veilingmeester sloeg af bij het bod van 70.000 euro door Dayseaday en Korf Vis. Het bedrag is lager dan voorgaande jaren.

Elk jaar kiest de organisatie een goed doel voor de opbrengst van de veiling. Dit jaar was dat Mercy Ships. Deze organisatie vaart met hospitaalschepen langs ontwikkelingslanden om kansarmen te voorzien van medische zorg. (PN)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook