Nederlandse vissers mijden Franse kust

Nederlandse kotters laten zich niet meer zien voor de Franse kust sinds het optreden van de Franse maritieme autoriteiten tegen de Nederlandse Europulskotter ARM-14 Grietje Geertruida. De kotter werd in Duinkerken aan de ketting gelegd nadat volgen ingewijden een minuscule overtreding was geconstateerd. Reder Joop Siereveld kreeg zijn schip pas terug na betaling van een forse borgsom.

Nederlandse vissers mijden Franse kust

Minimaal afwijkende maaswijdte komt ARM-14 duur te staan

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Nederlandse vissers mijden Franse kust | Schuttevaer.nl

Nederlandse vissers mijden Franse kust

Nederlandse kotters laten zich niet meer zien voor de Franse kust sinds het optreden van de Franse maritieme autoriteiten tegen de Nederlandse Europulskotter ARM-14 Grietje Geertruida. De kotter werd in Duinkerken aan de ketting gelegd nadat volgen ingewijden een minuscule overtreding was geconstateerd. Reder Joop Siereveld kreeg zijn schip pas terug na betaling van een forse borgsom.

Nederlandse vissers mijden Franse kust

Minimaal afwijkende maaswijdte komt ARM-14 duur te staan

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer