Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Onwerkbaar voor UK-189

HARLINGEN

Net binnengekomen, aan de Harlinger Willemskade, de kotter UK-189. ‘Er valt niet te vissen deze week’, zegt de man die met de trossen bezig is. ‘Het vriest te hard en met de harde oostenwind bevriest al het overwaaiende water direct. Onwerkbaar. Daarom zijn we maar weer naar binnen gekomen. Geen vis gevangen, nee.’ (GvH)

1 / 1
HES IJS UK-189

HES IJS UK-189

Net binnengekomen, aan de Harlinger Willemskade, de kotter UK-189. ‘Er valt niet te vissen deze week’, zegt de man die met de trossen bezig is. ‘Het vriest te hard en met de harde oostenwind bevriest al het overwaaiende water direct. Onwerkbaar. Daarom zijn we maar weer naar binnen gekomen. Geen vis gevangen, nee.’ (GvH)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook