Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Wieringers investeren in nieuwe garnalenkotters

Wieringen

De Wieringer garnalenvissers hebben een prima jaar achter de rug. Meer aanvoer en een flink hogere prijs maakten Den Oever in 2016 tot de grootste garnalenafslag van Nederland. Dankzij de goede resultaten wordt er flink geïnvesteerd in vlootvernieuwing.

1 / 1
Wieringers investeren in nieuwe garnalenkotters

Wieringers investeren in nieuwe garnalenkotters

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook