Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Visserij maakt zich op voor strijd om Britse visgronden

Emmeloord

Het Britse Brexit-referendum heeft de Nederlandse visserij flinke schrik aangejaagd. ‘Worst case’-scenario: het failliet van de Nederlandse visserijsector. De visserijbonden bereiden zich voor op verdediging van de Nederlandse belangen. Maar voorlopig zijn de Britten er zelf nog niet uit.

1 / 1
Visserij maakt zich op voor strijd om Britse visgronden

Visserij maakt zich op voor strijd om Britse visgronden

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook