Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Vissers met petitie naar Tweede Kamer: ‘Schrap aanlandplicht!’

DEN HAAG

De Europese aanlandplicht voor de visserij moet worden teruggedraaid. Dat stelt de actiegroep Eendracht Maakt Kracht (EMK) in een petitie die dinsdagmiddag 4 oktober wordt aangeboden aan de Tweede Kamer-commissie van Economische Zaken.

1 / 1
Vissers met petitie naar Tweede Kamer: ‘Schrap aanlandplicht!'

Vissers met petitie naar Tweede Kamer: ‘Schrap aanlandplicht!'

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook