Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Staandwantvisser UK-254 Antje gezonken

SCHEVENINGEN [update]

De staandwantvisser UK-254 Antje van visserijbedrijf Gebr. de Boer uit Urk is in de Tweede Binnenhaven van Scheveningen in de nacht van vrijdag 27 op zaterdag 28 mei volgelopen en gezonken. Een collega staandwantvisser, die die nacht van een visreis terugkeerde, zag alleen de mast van de UK-254 boven water steken.

1 / 1
Staandwantvisser UK-254 Antje gezonken

Staandwantvisser UK-254 Antje gezonken

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook