Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Mosselsector mist onderzoeksbudget

BRUINISSE

De mosselsector mist het broodnodige onderzoeksbudget, dat is weggevallen bij de opheffing van het Productschap Vis. De vissers zijn nu van plan een eigen onderzoeksfonds op te richten. Dat bleek onlangs op de jaarvergadering van Visserijbelang in Bruinisse.

1 / 1
Mosselsector mist onderzoeksbudget

Mosselsector mist onderzoeksbudget

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook