Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

P&P gaat toch weer vissen bij Australië

IJMUIDEN

Rederij Parlevliet & Van der Plas uit Katwijk heeft na twee jaar onzekerheid alsnog vergunning gekregen pelagische vis te vangen in Australische wateren. Een eerdere poging mislukte toen de Australische autoriteiten de vergunning introk onder druk van milieugroepen, die vreesden dat de Nederlanders de zee kwamen leegvissen.

1 / 1
P&P gaat toch weer vissen bij Australië

P&P gaat toch weer vissen bij Australië

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook